Over ons

Over Picassobehang

Picassobehang biedt een uitgebreid online assortiment van de meest uiteenlopende behangsoorten en is daarmee de plek voor unieke, stijlvolle behang ontwerpen. Luxe behang vormt de basis voor een sfeervol interieur, ongeacht welk type woonruimte dit betreft. Particulieren en zakelijke klanten vinden bij ons ontwerpen van bekende A-merken. Zo staan wij garant voor behang van top kwaliteit. De rijke materialen, kleuren en prints vormen een collectie waar ieder wel het behang vindt dat hij of zij voor ogen heeft.

De unieke behang ontwerpen die je in onze collectie vindt, zijn bij uitstek geschikt voor het creëren van een persoonlijke sfeer in een woning of op kantoor. Van ingetogen soorten tot statement behang: bij Picassobehang vind je het allemaal.

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Dat merk je niet alleen terug in ons hoogwaardige aanbod, maar ook in onze klantenservice. Onze klantgerichte en ervaren team staat klaar om jou te voorzien van adviezen en, indien gewenst, te helpen met het maken van een keuze wat betreft het juiste behang voor jouw ruimte. Tevens zorgen wij voor een snelle en veilige levering. Bij Picassobehang word je zo geheel ontzorgd.

Living room furniture

Een passend behang voor eenieder

Houd je van ingetogen tinten en subtiele texturen? Of deinst je niet terug voor een wat gewaagder ontwerp? Van minimalistisch tot uitbundig en alles wat daartussen valt: het assortiment van Picassobehang zorgt ervoor dat iedereen een behang soort vindt die geheel bij zijn persoonlijkheid en specifieke wensen past.

Mogelijkheden voor ieder budget

Picassobehang bewijst dat exclusiviteit niet onlosmakelijk is verbonden met hoge prijskaartjes. Binnen onze collectie vind je daarom mogelijkheden die bij ieder budget passen. Een nieuwe look voor de ruimte die jij voor ogen hebt, ligt dan ook binnen handbereik.
Bedroom with patterned wallpaper

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit

Picassobehang maakt het jou makkelijk om op geheel eigen manier een draai aan een ruimte te geven. De unieke behang ontwerpen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn in staat de sfeer van een ruimte geheel te transformeren. Bij Picassobehang weten we hoe uniek elke ruimte is. In onze collectie vind je dan ook behang voor woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en zelfs badkamers.

De behangsoorten van de A-merken die wij voeren, laten zich gemakkelijk aanbrengen. Bovendien is ons behang verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo vind je altijd wel een soort die bij jouw budget past. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij zetten ons elke dag in om elke klant van de juiste service te voorzien en bieden graag hulp bij vragen of problemen.

Ondersteuning van onze professionals bij jouw behangprojecten

Vragen over onze hoogwaardige behang producten? Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door het contact formulier in te vullen of bel ons om direct één van onze medewerkers te kunnen spreken.

Ontdek onze behangstijlen

Bij Picassobehang heb je de keuze uit een brede selectie behang stijlen om uw woning of kantoor een persoonlijk tintje te geven. Wij hebben behang voor onder andere woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en badkamers. Door op onze website op categorie te zoeken, vindt u snel de soorten die aansluiten bij uw wensen.

Ondersteuning van onze professionals

Heb je vragen over onze hoogwaardige behangproducten? Ons deskundige team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons om direct met een van onze medewerkers te kunnen spreken.