FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons behang of onze service? Bekijk onze FAQ-pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over verzending, betaling, installatie en meer.

Bij Picassobehang vinden we het belangrijk om onze klanten volledig te ondersteunen bij hun behangprojecten. Daarom hebben we onze meest gestelde vragen verzameld op één handige pagina. Als je jouw vraag niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team voor persoonlijke ondersteuning.

Ondersteuning van onze professionals bij jouw behangprojecten

Vragen over onze hoogwaardige behang producten? Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door het contact formulier in te vullen of bel ons om direct één van onze medewerkers te kunnen spreken.

Persoonlijke ondersteuning

Heb je vragen over ons behang, onze collectie of jouw bestelling? Neem contact op met Picassobehang voor persoonlijke ondersteuning bij jouw behangprojecten. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het kiezen van het juiste behang voor jouw ruimte.

We bieden verschillende manieren om contact op te nemen met ons team, waaronder e-mail, telefoon en chat. Onze klantenservice is beschikbaar tijdens kantooruren en we streven ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden.